13-03-2021

Eerste Italiaanse planten zijn gearriveerd.

Laat de lente maar komen.

29-9-2020

Doordat we weer wat regen hebben gehad kunnen we langzaam beginnen met het lossnijden van de kleinere maten van de Taxus.

De grotere maten laten nog even op zich wachten.

Mechanische/alternatieve onkruidbestrijding

Wij zijn erg begaan met de natuur en onze omgeving.

Wij investeren daarom bij voorkeur in milieuvriendelijke productie- en onderhouds-apparatuur.

Recent investeerden wij in de Bio-Dynamic Single van de firma Rinierie die op een snelle en milieuvriendelijke manier onkruid verwijderd en de grond bewerkt.

De machine heeft twee karakteristieke eigenschappen, eerst bewerkt hij de grond en verwijderd onkruid in de plantenrij met de stalen Bio-Disc’s, en daarna doen de rubberen vingers van de Bio-Star hetzelfde tussen de planten, zonder schade toe te brengen aan de planten.

Deze manier van werken ontziet de insecten en andere behulpzame diertjes, die weer belangrijk zijn voor het biologisch bestrijden van bacteriën, virussen, schimmels, en schadelijke insecten.

Nu is het moment om eens langs te komen om eens te kijken naar onze bomen en er eentje uit te zoeken voor het najaar.

De bomen staan er nu schitterend bij en kunt u alvast een mooi exemplaar uitzoeken, die wij dan voor u apart kunnen zetten.

U kunt deze dan in het najaar bij ons ophalen of hem door ons thuis laten bezorgen.

En als u wilt dat de boom bij u in de tuin wordt geplant kunnen wij u helpen door u in contact te brengen met een hovenier die de boom bij u komt planten.

Dus kom snel naar ons Groencentrum en laat u door ons deskundig personeel adviseren.